Netwerk

E-mail: 

Welkom in Spangen

Nederland Nederland
Stichting Welkom in Spangen biedt een platform aan bewoners waar nieuws en initiatieven uit de wijk geplaatst en gevonden kunnen worden.

De Stichting weet bewoners, ondernemers en wijkpartners met elkaar te verbinden en de betrokkenheid binnen de wijk te vergroten.

Het bureau 
Het bureau geeft dagelijks uitvoering aan de doelstellingen van de Stichting. Haar taken zijn:

  1. Het dagelijks plaatsen van het nieuws, activiteiten en ontwikkelingen op www.welkominspangen.nl en de social media kanalen.

  2. Fungeren als praktisch aanspreekpunt voor bewoners, ondernemers en wijkpartners met ideeen of initiatieven voor de wijk en weet de juiste verbindingen te leggen.

  3. Per kwartaal organiseert het bureau een nieuwsinventarisatie met bewoners, ondernemers en wijkpartners waarbij het nieuws en ontwikkelingen uit de wijk in kaart worden gebracht.

Aanspreekpunt 
De dagelijkse coordinatie van het bureau wordt gedaan door Pamely Tijthoff. contact: pamely@welkominspangen.nl

Ondersteuning 
Het bureau werkt op basis van vrijwilligers/bewoners die zich voor het platform inzetten. De bekostiging van haar activiteiten wordt door de voormalig deelgemeente Delfshaven en wijkpartners gedragen.

Locatie 
Openbare Basisschool DUO 2002, locatie Starrenburg. Bilderdijkstraat 322, hoofdgebouw. Nieuwsgierig of wil je meedoen? Kom gerust eens langs.